Zowel offline als online alles goed geregeld

Netwerk- en serverbeheer voor efficiënt werken

Wanneer een organisatie gaat groeien, wordt een betrouwbaar netwerk steeds belangrijker. Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat het netwerk is berekend op de (toenemende) vraag van jouw organisatie. Naast een netwerk met genoeg capaciteit is ook serverbeheer een belangrijk onderdeel. Hier draait al jouw bedrijfsinformatie op en is dus essentieel om goed ingericht te hebben. Digizone biedt de voordelen van zowel on-premise (offline) als online servers. Zo heb je altijd de keuze waar jouw gegevens worden bewaard. De onderdelen serverbeheer en netwerkbeheer los of gecombineerd, vaak geregeld door een systeembeheerder, zorgen ervoor dat je bestanden veilig zijn en ook snel oproepbaar door werknemers zodat zij kunnen werken zonder tijd te verspillen aan wachten.

Een systeembeheerder in dienst nemen, is voor veel ondernemingen niet realistisch daar werkzaamheden niet dusdanig veel hoeven te zijn. Om de continuïteit van je onderneming te waarborgen, is uitbesteden in veel gevallen een kostenefficiënte oplossing. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je eenvoudig kunt op- en afschalen zonder dat het ten koste gaat van je eigen resources. Ontdek de mogelijkheden voor een veilige onderneming waar alles altijd up-to-date is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of bel ons bij vragen.

Direct contact

Van hardware tot online omgeving

De slimme (online) werkplek

De tijd dat personeel iedere dag netjes naar kantoor kwam, hebben we inmiddels ver achter ons gelaten; evenals de moeite die iemand moest doen om vanuit huis via VPN-verbinding in te loggen. Hybride werken is voor veel bedrijven een uitkomst en ook voor veel werknemers. Bij Digizone richten wij de slimme werkplek in die aansluit op de ambities van een onderneming. Wij verzorgen de juiste hardware als schermen, laptops en randapparatuur voor werknemers zodat zij hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. In het verlengde hiervan zorgen wij dat deze optimaal beschermd zijn door de nieuwste updates gecontroleerd uit te voeren, maar ook met behulp van cyber security wat belangrijk is en steeds belangrijker wordt. Dit aspect nemen wij direct mee wanneer we organisaties naar de cloud migreren of helpen in de cloud te werken.

Met een slimme online werkplek kan je niet alleen kosten besparen, maar heeft iedereen altijd en overal (beveiligd) toegang, kan je snel op- en afschalen en ben je als werkgever ook aantrekkelijk door hybride werken als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te bieden. Niet alleen je werkplek slim ingericht, maar ook slim voor de portemonnee.

Ontdek meer

Met je bedrijf in de wolken

Werken in de Cloud

Jouw bedrijf migreren naar de Cloud, geeft je bedrijf vleugels. Wanneer je er nog niet in werkt, is de kans groot dat jij deze stap wilt gaan zetten maar niet weet waar te beginnen. Digizone begeleidt bedrijven die deze stap willen gaan zetten. De Cloud biedt vooral voordelen als het gaat om efficiënt (samen)werken. Alles overal beschikbaar. Daarnaast wordt tal van software ontwikkeld die alleen compatibel is met de Cloud. Een van de bekendste is bijvoorbeeld Office 365 die werknemers eenvoudig samen laat werken aan documenten van over de hele wereld. De online omgeving die wordt geboden, kan voorzien in zaken waar fysieke hardware installaties niet meer toereikend zijn. Door het type bedrijf en de processen die worden geboden centraal te stellen, kunnen wij adviseren in hetgeen het beste aansluit. Jouw online werkomgeving start bij Digizone.

Totale ontzorging

ICT werkplekbeheer uitbesteden

Wanneer jij klaar bent om je bedrijf future-proof te maken, dan is het uitbesteden van je ICT werkplekbeheer een verstandige keuze. Het zorgt ervoor dat jouw prioriteiten anders ingericht kunnen worden en je uiteindelijk veilig te werk kunt gaan. Digizone is voor ondernemers een totaalpartner als het gaat om werkplekbeheer. Wij inventariseren, adviseren en voeren uit wat past bij jouw onderneming. Doordat wij maatwerk leveren, betaal je geen onnodige kosten. Door ons in te zetten voor het beheer, heb je een partij die weet wat er speelt en kunnen we eenvoudig anticiperen op vragen of veranderingen binnen de organisatie. Laat je informeren over wat Digizone voor jou kan betekenen.

Contact opnemen

Ontdek al onze diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Servicedesk

De servicedesk van Digizone voorziet in iedere behoefte die je hebt op het gebied van IT. Snel en persoonlijk. 

Clouddiensten

Van A tot Z werken in de cloud. De complete lifecycle van werkplekken. Van Office 365 tot Microsoft Azure tot aan hosting.

Onderhoud

Efficiënt onderhouden van de werkplek houdt computersystemen en applicaties veilig over heel de wereld.

Hardware

De ideale werkplek vraagt om de juiste hardware. Wij leveren, installeren en monitoren al jouw hardware.

SAMENWERKEN?

Clouddiensten
implementeren
voor uw bedrijf?

Neem contact op met Marcel

Marcel Greep

Marcel Greep

marcel@digizone.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overige diensten

Cybersecurity

Bescherm jouw organisatie tegen buitenstaanders en wordt geen slachtoffer van cybercriminaliteit.

Lees meer

Telefonie

Wij zijn trotse partner van 3CX als het gaat om de inrichting van zakelijke telefonie voor zowel kleine als grote ondernemers.

Lees meer

Servicedesk

Kom precies te weten waar je aan toe bent als het gaat om IT ondersteuning en onderhoud van jouw organisatie.

Lees meer