Van incidenteel tot structureel

IT ondersteuning en onderhoud

Efficiënt werken, is werken met betrouwbare systemen die optimaal functioneren – welke kant je organisatie ook op gaat. Wij kunnen dit doen op basis van een pay-as-you-go model waarin je betaalt voor de dienst die wordt uitgevoerd of op contractbasis waarin je altijd beroep kunt doen op de IT specialisten van Digizone. Zo kunnen wij perfect eenmalig de volledige inrichting van je online werkplekken organiseren of het maandelijkse onderhoud waarbij wij systemen controleren en up-to-date houden om ervoor te zorgen dat je server of netwerk goed blijft functioneren. Het voordeel van Digizone is dat wij ons aanpassen aan jouw hulpvraag. Zo kunnen wij eenvoudig op- en afschalen wanneer dit nodig is.

Doordat wij transparant werken, maken we het voor jou inzichtelijk welke keus het beste bij jou past. Zo weet je precies waar je aan toe bent als het gaat om IT ondersteuning en onderhoud van jouw organisatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of bel ons bij vragen.

Direct contact

In no-time in de lucht

Migratie naar de cloud

Werken in de cloud zorgt voor een efficiëntere manier van werken. Alles centraal in een online omgeving, vereenvoudigt het hybride werken dat vandaag de dag de standaard is geworden. Bestaande bedrijven hebben mogelijk nog servers die lokaal, ook wel on-premise genoemd, staan en moeten migreren naar de cloud. Een efficiënte overgang zonder veel downtime is vereist bij een migratie naar de cloud. Het migratieproces zelf kan ook enige tijd in beslag nemen en invloed hebben op de snelheid van de applicaties die binnen de organisatie worden gebruikt. Daarom is het belangrijk om een goede planning en duidelijke communicatie te hebben, zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en verstoringen tot een minimum worden beperkt.

Naast migraties ondersteunt Digizone ook bij implementaties. Dit doen wij bij de overgang naar nieuwe systemen binnen je organisatie of wanneer een fusie plaats gaat vinden. Door kennis en kunde in huis te halen bij migraties en implementaties, kan je foutmarges beperken en zorg je dat je organisatie ten tijde van de activiteit kan blijven draaien zoals werknemers en klanten dit verwachten. Door verschillende scenario’s in kaart te brengen, kan jouw organisatie soepel overstappen naar de cloud.

Eenvoudig op- en afschalen

Jouw IT servicedesk die met je meebeweegt

Van starter tot volwassen mkb-bedrijven, wij weten precies hoe ondersteuning te bieden als het gaat om IT. Op oproepbasis de IT partij die zorgt voor een professionele begeleiding of je externe IT collega die zorgt dat alles goed blijft draaien. Welke keuze je ook maakt, bij Digizone bewegen wij mee met jouw organisatie. Doordat wij flexibel te werk gaan, kunnen wij kosten laag houden. Hiermee zorgen we niet alleen voor efficiënt werken, maar ook kostenefficiënt werken. Welk verzoek je ook hebt op het gebied van ondersteuning, de IT specialisten van Digizone helpen je graag!

Contact opnemen

Ontdek al onze servicedesk diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Monitoring

Door adequate monitoring, anticiperen wij vroegtijdig op mogelijke problemen om systemen perfect te laten functioneren.

Probleembeheer

Wanneer een probleem zich voordoet, kan je vertrouwen op de service van Digizone die dit snel voor je oplost!

Ondersteuning

Ons team van IT specialisten staat voor je klaar om je te ondersteunen bij ieder technisch vraagstuk.

Persoonlijk

IT oplossingen op basis van jouw behoeften. Bij Digizone staat jouw onderneming centraal

SAMENWERKEN?

Clouddiensten
implementeren
voor uw bedrijf?

Neem contact op met Marcel

Marcel Greep

Marcel Greep

marcel@digizone.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overige diensten

Cybersecurity

Bescherm jouw organisatie tegen buitenstaanders en wordt geen slachtoffer van cybercriminaliteit.

Lees meer

Werkplekbeheer

Ontdek de mogelijkheden voor een veilige onderneming waar alles altijd up-to-date is.

Lees meer

Telefonie

Wij zijn trotse partner van 3CX als het gaat om de inrichting van zakelijke telefonie voor zowel kleine als grote ondernemers.

Lees meer