Op basis van behoefte

Optimaal beveiligde werkomgeving

Werkplekken zijn vandaag de dag vrijwel allemaal online. Naast dat dit enorm veel voordelen van efficiënt werken met zich meebrengt, is het voor cybercriminelen makkelijker geworden om gevoelige bedrijfsinformatie te ontfutselen. Op basis van behoeften van een organisatie, kunnen wij onze dienstverlening hierop aan laten sluiten. Denk hierbij aan:

  • Het up-to-date houden van systemen door software updates;
  • Beveiligingsmaatregelen in de vorm van anti-malware en webfiltering;
  • Voeren van een sterk wachtwoordbeleid al dan niet in combinatie met een MFA (Multi Factor Authenticatie);
  • Begeleiding op het gebied van herkenning en bewustwording.

Digizone werkt op basis van beveiligingsniveaus die aansluiten bij het type bedrijf. Dit kan van extreem hoog tot passend laag worden ingesteld. Dit doen wij ondersteunend aan IT-afdelingen of richten dit vanaf de basis in of breiden deze gaandeweg uit.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of bel ons bij vragen.

Direct contact

Van mails tot ransomware

Welke vormen van dreigingen zijn er?

In de wereld van cyberbeveiligingsdreigingen zijn er helaas veel varianten die ingezet worden om toegang te krijgen tot jouw bedrijfsinformatie. Denk hierbij aan Malware, Phishing, Ransomware, Interne bedreigingen en Social engineering. Het reikt van mails die van collega’s af lijken te komen tot losgeld betalen om weer bij bestanden te kunnen komen. Doordat cybercriminelen steeds slimmer te werk gaan, worden bedrijven en verenigingen ook steeds vaker slachtoffer hiervan. Cybersecurity is dan ook van enorm groot belang geworden. Alleen qua toepassing van het veiligheidsniveau is het belangrijk dat je weet wat jouw organisatie nodig heeft.

Snel handelen kan schade beperken

Slachtoffer geworden van Phishing? Neem direct contact op!

Wanneer je zelf of een werknemer slachtoffer is geworden van een informatiebeveiligingsincident is het belangrijk om direct in actie te komen. Dit is nodig om erger te voorkomen. In veel gevallen, vooral bij werken op afstand, is iemand minder snel geneigd om dit te melden. Echter kan dit voor organisaties desastreuze gevolgen hebben en daarom is het belangrijk om hier snel op te anticiperen. Stop verdere acties, meld het incident en verzamel zoveel mogelijk relevante informatie. Snelheid is essentieel bij dit soort zaken. Digizone kan direct acteren om schade te beperken, beveiliging weer op niveau te brengen en de kans op herhaling voorkomen middels gedegen kennis- en bewustwordingstrainingen aan personeel.

Het begint bij een goed fundament

Samen Phishing kansloos maken

Van een laptop met geopend scherm die onbeheerd achterblijft tot een malware-aanval die leidt tot gegevensverlies. Hier beleid op voeren met behulp van cybersecurity waarborgt de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie. Bij Digizone hebben wij tal van oplossingen die hierin kunnen ondersteunen. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij jouw bedrijf veilig en efficiënt kunnen laten werken in een online Office 365 omgeving en dat werknemers mails die zij niet vertrouwen direct blokkeren en verwijderen of doorspelen om andere hiervoor te behoeden. Geef cybercriminelen geen toegang tot jouw gegevens en haal in plaats van een Trojaans paard, Digizone in huis.

Contact opnemen

Ontdek al onze diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Databeveiliging

Wij zorgen dat jouw kostbare data behouden blijft door deze te beveiligen en met bijvoorbeeld regelmatige back-ups. 

Werkplekbeveiliging

Met behulp van een EDR-security wordt het monitoren van werkplekken een continu proces.

Cloudbeveiliging

Veilig werken in een online omgeving vanaf elke plek. Geef werknemers de flexibiliteit!

Netwerkbeveiliging

Een optimaal beveiligd netwerk dat zorgt voor efficiënt, snel en veilig delen en bewerken van bestanden.

SAMENWERKEN?

Clouddiensten
implementeren
voor uw bedrijf?

Neem contact op met Marcel

Marcel Greep

Marcel Greep

marcel@digizone.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overige diensten

Werkplekbeheer

Ontdek de mogelijkheden voor een veilige onderneming waar alles altijd up-to-date is.

Lees meer

Telefonie

Wij zijn trotse partner van 3CX als het gaat om de inrichting van zakelijke telefonie voor zowel kleine als grote ondernemers.

Lees meer

Servicedesk

Kom precies te weten waar je aan toe bent als het gaat om IT ondersteuning en onderhoud van jouw organisatie.

Lees meer