Een optimale communicatie infrastructuur

3CX, de telefooncentrale met toekomst

3CX is een telefooncentrale over IP. IP staat voor Internet Protocol en dat betekent dat telefonie verloopt via het internet in plaats van de traditionele telefoonlijn. Naast telefonie heeft het tevens de optie om live chat toe te voegen, waardoor het uiterst gebruiksvriendelijk is om klanten met jou in contact te laten komen. Doordat het compatibel is met SIP-trunks (deze zorgen voor een verbinding met het openbare telefoonnetwerk) en bestaande telefoonlijnen, is integratie eenvoudig en kan het huidige telefonienetwerk zonder veel moeite een upgrade krijgen. In tegenstelling tot traditionele telefoonsystemen, kunnen bedrijven met SIP-trunks een onbeperkt aantal spraakkanalen ondersteunen voor bellen via internet. Hierdoor kan zowel de complexiteit als de kosten van de communicatie-infrastructuur en -activiteiten binnen jouw organisatie worden verminderd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een afspraak met één van onze medewerkers of bel ons bij vragen.

Direct contact

Een telefonienetwerk van A tot Z

3CX desktopapp: eenvoudig alles in een overzicht

Wanneer Digizone het telefonienetwerk inricht, nemen wij hierin ook direct de 3CX desktopapp in mee. Waarom? Dit zodat iedere werknemer eenvoudig een dashboard binnen handbereik heeft als het gaat om de verschillende communicatie die wordt ingezet. Zo kunnen er eenvoudig gesprekken worden gevoerd en berichtjes worden beantwoord vanachter de computer. Ook onderweg gaat jouw telefonienetwerk mee, want naast de desktopapp is er ook de mobiele app. Zo kan je eenvoudig je aanwezigheid doorgeven aan kantoor en kan je via internet bellen en daarmee direct de mobiele kosten laag houden.

De voordelen op een rijtje

De #1 IP-telefooncentrale heeft veel voordelen voor jou als organisatie. Het verbindt bestaande systemen zodat je niet steeds hoeft te switchen tussen platformen. Je hebt alles overzichtelijk bij elkaar in een systeem en kan je snel schakelen om zo de klanttevredenheid te verhogen. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen. Hieronder een aantal voordelen waarom wij bij Digizone 3CX toepassen bij onze klanten:

  • Gratis bij 10 gebruikers;
  • Videobellen standaard onderdeel;
  • Lage jaarkosten obv systeemgrootte;
  • Eenvoudig beheer met automatische upgrades en back-ups;
  • Zakelijke telefonie harmonieus te integreren.

Dit stukje software is een product dat je organisatie verbindt met de buitenwereld; waar je ook bent. Op kantoor of onderweg, met een sterk geoptimaliseerd telefonienetwerk heb je een efficiënt werkende telefoniecentrale binnen handbereik.

Prijzen op basis van abonnementen

3CX prijzen werken op basis van abonnementen. Deze zijn gebaseerd op de grootte van een onderneming en de behoeften die het heeft op het gebied van communicatie. Hoe complexer het telefonienetwerk, hoe duurder het pakket. Ook de integratie met Office 365 en CRM-systemen spelen hierin een rol. Deze software leent zich perfect voor elk type ondernemer omdat het meegroeit met de organisatie. Digizone is in al zijn ICT-oplossingen groot voorstander van producten die eenvoudig op- en af kunnen schalen. Waarom? Zo betaal jij als klant alleen voor hetgeen je nodig hebt. Dat is transparant zaken doen. Benieuwd wat de kosten zijn voor jouw organisatie? Vraag geheel vrijblijvend informatie op.

Gebaseerd op behoeften

Het gemak van een partij voor zakelijke telefonie

Telefonie kan een van de grootste ergernissen zijn binnen een bedrijf. Eenmaal goed ingericht, kan dit zorgen voor een enorme besparing in maandelijkse kosten, maar dus ook ergernissen bij werknemers. Alleen wat past er het beste bij je bedrijf? Dat is waar de IT experts van Digizone komen kijken. Wij inventariseren de behoeften die jij nu hebt en in de toekomst. Op basis daarvan doen wij een voorstel om zakelijke telefonie tot in de puntjes te regelen. Op kantoor en onderweg, wij zorgen dat je altijd en overal bereikbaar bent. Wij staan je graag te woord via ons eigen 3CX netwerk.

Neem contact op

Ontdek al onze telefonie en internet diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

3CX

Jouw bedrijf altijd en overal goed bereikbaar. 3CX aan de basis van jouw IP-telefooncentrale.

Internetverbindingen

Altijd verbonden met het internet. Snel en veilig zodat niets jouw bedrijf nog in de weg staat. 

Vast zakelijk

Jouw vaste zakelijke telefonie van begin tot eind geregeld en in harmonie met alle aanwezige software.

Mobiel zakelijke

Altijd en overal bereikbaar en alles snel inzichtelijk met zakelijke mobiele telefonie geïntegreerd in je systemen.

SAMENWERKEN?

Clouddiensten
implementeren
voor uw bedrijf?

Neem contact op met Marcel

Marcel Greep

Marcel Greep

marcel@digizone.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overige diensten

Cybersecurity

Bescherm jouw organisatie tegen buitenstaanders en wordt geen slachtoffer van cybercriminaliteit.

Lees meer

Werkplekbeheer

Ontdek de mogelijkheden voor een veilige onderneming waar alles altijd up-to-date is.

Lees meer

Servicedesk

Kom precies te weten waar je aan toe bent als het gaat om IT ondersteuning en onderhoud van jouw organisatie.

Lees meer